Skip to main content

Workshops op maat

Voor groepen van minimaal vier en maximaal acht personen kan ik een workshop op maat organiseren, afgestemd op de wensen van de groep.

Deze workshops zijn het hele jaar door te boeken waarbij we een datum in overleg plannen. Desgewenst kan de tijdsduur verlengd worden. 

Thema’s:

Uitje met vrienden en vriendinnen?  Vier de vriendschap met een beeldhouw-workshop. De basis is het gezellig samen creatief bezig zijn.

Familie- uitje; iets te vieren als familie? Een verjaardag, een x-huwelijk of een reünie? Samen beeldhouwen verbindt. De beeldjes kunnen eventueel samen op een grote sokkel geplaats worden als het om een speciaal cadeau gaat.

Beeld ’Rouwen’; een beeldje maken ter herinnering aan een dierbare die je verloren hebt. Je kunt je dierbare herinneringen vastleggen in een steen. Dit kan een passende activiteit zijn om te gedenken en te verwerken. Een individueel- traject is ook mogelijk. 

Het verwerkingsproces van rouw kent veel kanten. Naast de ‘woorden’ geeft het creatieve proces een verdieping die, ongemerkt, op zielsniveau werkt. Ik versta de taal van rouw vanuit mijn eigen ervaringen.      

Het Atelier bestaat 15 jaar!

Komend seizoen vieren wij dit jubileumfeestje met een aantal speciale workshops.

Een beeldje maken van Seleniet (een doorschijnende steen van gipskristal). Jenny Zonneveld komt op zondag 12 november ( 9.00-17.00) lesgeven. Jenny is gepassioneerd beeldhouwster en werkt vaak met Seleniet.

Een workshop Numerologie (op zoek naar jouw levensgetal) in combinatie met een voelsteentje maken op zondag 14 januari 2024. Jeanne Steegs doet de Numerologie en ik begeleid het beeldhouwproces.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een cursus of een workshop stuur dan een mailtje via de contactpagina. Bellen kan natuurlijk ook op 06-1531 4603

Cadeaubon

Verras eens iemand met een cadeaubon voor een workshop beeldhouwen. Daarmee geef je de ontvanger een leuke ochtend beeldhouwen cadeau en een zelfgemaakt beeld op een sokkel. Bel Corinne op 06-1531 4603 of stuur een mailtje via de contactpagina.

Steen tot Beeld

Corinne Bredemeijer

Bellen

Telefoon: 06 - 1531 4603

Mijdrecht

3641RH Genieweg 45