bundel met beitels

raspen

handen 7

Workshops op maat

Workshops op maat zijn bedoeld voor mensen die zich als groep voor een workshop beeldhouwen willen aanmelden. Dat kan bijvoorbeeld een vriendengroep zijn, een familie of een groep lotgenoten.

Workshops op maat zijn het hele jaar door te boeken. Een datum kan in overleg worden vastgesteld. Er kunnen speciale afspraken gemaakt worden wat betreft programma en catering. Het aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 8 à 10 personen.

Workshop voor vrienden en vriendinnen

Deze workshop is bedoeld voor mensen die zich als groep voor een workshop beeldhouwen willen aanmelden. De invalshoek is het gezellig samen creatief bezig zijn. Het accent ligt dus op leuk!

Familie workshop

Hier staat de dynamiek van familiesystemen centraal. Ieder familielid, jong of oud, is deel van zo’n familiesysteem. Tijdens een familieworkshop gaan gezins- of familieleden samen beeldhouwen. Op speelse wijze wordt gezocht naar de verbinding, naar de eigen identiteit en de plek in het systeem.

Of heb je als familie iets te vieren? Een verjaardag, een x-jarig huwelijk of een reünie? Gezellig om met elkaar creatief aan de slag te gaan. De beeldjes kunnen eventueel samen op een sokkel geplaatst worden als het om een bijzonder cadeau gaat. Deze feest-workshop kan desgewenst met een uur of langer verlengd worden.

Lotgenotenworkshop

Soms worden mensen door eenzelfde lot met elkaar verbonden, bijvoorbeeld door ziekte of gemis van een dierbare. Samen met lotgenoten aan een workshop beeldhouwen deelnemen, kan helpen in het verwerkingsproces. Een bijzondere lotgenotenworkshop is Beeld 'Rouwen'.

Beeld ‘Rouwen’

Stilstaan bij wat in je omgaat als gevolg van een ingrijpend verlies kan helpen balans te vinden tussen verlies en herstel.
Stilstaan en een steen uitzoeken die bij jou past. Met behulp van gereedschap gaan hakken en vijlen wat een naar binnen gekeerde werking heeft. Een passende activiteit om te gedenken en te verwerken.
Stilstaan bij jouw beeld: dierbare herinneringen in steen en daarna voorzichtig doorgaan...

Voor kinderen en volwassenen: samen of alleen als nabestaande(n) komen Beeld ‘Rouwen’.

Prijs en tijd in overleg.

Steen tot Beeld

Corinne Bredemeijer

Bellen

Telefoon: 06 - 1531 4603

Mijdrecht

3641RH Genieweg 45