engel1

engel2

engel3

engel4

‘Najaarsbeelden’

In het najaar van 2022 geef ik jou graag de gelegenheid om te komen beeldhouwen op veilige afstand van elkaar. De Creatieve omslag die wij zo nodig hebben om met beide voeten op de grond te blijven staan, haal je uit het werken met een steen. Tijdens een workshop / cursus beeldhouwen is daar tijd, ruimte en aandacht voor.

Atelier:

Volgens het geldende advies van 1.5 m afstand is het mogelijk om met maximaal vier deelnemers tegelijk te komen beeldhouwen. Om zoveel mogelijk deelnemers de gelegenheid te geven, plan ik meer workshops en/of cursussen dan ik gewend ben. Wil je met een groepje van drie/vier komen beeldhouwen, dan overleggen wij samen een datum op korte termijn.

Korte of Weekend workshop:

Tijdens de workshops van drie uur maak je kennis met het werken met speksteen. Uit een kleurrijk steentje maak je, onder begeleiding, een persoonlijk beeldje dat uiteindelijk op een sokkeltje wordt gezet. Wil je meer tijd en verdieping om aan een grotere steen te werken dan kan je een leskaart kopen en drie workshops volgen wanneer het jou past.

Dit seizoen geef ik de gelegenheid om in een weekend een beeld te maken. Je komt op zaterdagochtend ( 10.00-13.00), kom je van ver en wil je er een ‘weekendje uit’ van maken, logeer dan in de omgeving van Mijdrecht ( tussen Amsterdam en Utrecht). Maak zondagochtend een mooie wandeling in Het Groene Hart en kom ’s middags (13.00-16.00) weer verder beeldhouwen. Wij ronden dit beeldhouw-weekend af met een hapje en drankje, delen onze ervaringen en maken tot slot een groepsfoto van de beelden die stevig op hun sokkels staan.

Steen tot Beeld

Corinne Bredemeijer

Bellen

Telefoon: 06 - 1531 4603

Mijdrecht

3641RH Genieweg 45